Joo niinhän siinä sitten eilen kävi, että menin vierailuaikana teholle ja eivät päästäneet mua sinne. Sano puhelimeen mulle, että Juuso ollaan ihan just siirtämässä osastolle, että jos odotan siinä käytävällä pääsen mukaan. Sitten odottelin siinä ja vartin päästä Juuso tuotiinkin sitten sängyllä. 

C-pap oli vielä sitten osastolle siirryttäessä mukana. Viimeyön oli siinä ollut, mutta tämä päivä meni sitten jo ihan kokonaan ilman. Nyt yöksi laittoivat sitten uudestaan. On vähän helpompaa se oleminen ja hengittäminen niin saa sitten paremmin levätä ja parannella itteään. 

Melkoisen järkyttävän turvoksissa Juuso oli eilen. Ei saanut silmiään auki yms. Mutta tänään oli sitten jo ihan ihmisen näkönen ja alkaa olla jo sillee ittensä näkönen. Dreeni, nivusissa olleet katetrit (2kpl) ja tahdistin oli jääny matkasta osastoa vaihdettaessa. Tahdistimen johdot edelleen on, mutta eivät tosiaan ole missään kiinni.

Juuso ei oo nyt oikein jaksanu syödä, joten ruoka on menny nenä-mahaletkulla. Suonensisäisesti pumpulla menee enää sydämentukilääke ja sitä aletaan varmaan ehkä jo huomenissa lopettelemaan. 

Kipeänä Juuso tuntuu olevan ja heräilee siinä melkeinpä tarkkaan kuuden tunnin välein itkeskelemään. Saa sitten aina lääkkeet siinä, ettei tarvitse kipeänä olla. Pikkasen on tukkonen välillä ja sitten on imetty limoja. Haava-alueella on myös kohta joka erittää jotain kudosnestettä ja sitä nyt sitten hoidellaan.

Mutta selkeästi parempaa kohti mennään koko ajan.