Sen on täällä ollessa huomannut, että välillä on ihan paikallaan ottaa sellanen päivä, että tekee jotain aivan muuta. Vähän irtiottoa arjesta siis. Nyt kuitenkin Juuso on hyvässä hoidossa. Sitten kotona ei olekkaan niin helposti mahdollista vaan mennä.

Tänään siis olin vain aamupäivän sairaalalla. Juuson toipuminen edistyy tasaisesti. Tahdistimen johdot oli poistettu tänään, eli huomenna pääsee sitten pikkuinen kylpyyn. Kyselin siinä sitten samalla vähän, että onko mitään ajatusta siitä, milloin mahdollisesti päästäis kotiin. Kuulemma huomenna tehdään tarkastus ja sitten sen perusteella tietää enemmän. Ehkä mahdollisesti jo viikonloppuna.

Joonan päikkäreiden jälkeen suunnattiin sitten auton keula kohti Myyrmannia. Tarttui sieltä mukaan mulle neljä paitaa ja Joonalle kaksi paitaa. Ja sitten mulle ja Jukalle molemmille uudet HTC puhelimet. Mun Wildfire on niiiin söpön värinen. Vaaleen violetti.

Sitten käytiin IKEAssa. Haettiin Joonalle tuoli ja vähän sitten kaikkea muuta pikkuhilpettä tarttui sieltä mukaan. Verhot, aterimet Joonalle, laatikoita jne.