Joonan synttärit tuli vietettyä ja kivaa oli :) Kiitos kaikille! Teki hyvää saada kunnolla muuta ajateltavaa.

Tänään lähdettiin aamupäivästä sitten ajelemaan takas Helsinkiin. Käytiin ostamassa Laukaasta avensis ja vietiin sitten carina serkun luokse. Oli kiva saada hyvä tekosyy käydä kylässä :D Jospa sitä sais aikaseks tässä käydä ihan ilman tekosyitäkin :) Oskari pikkuinen oli ainakin kasvanut niin valtavasti, että pitää kyllä nähdä useammin.

No sieltä sitten jatkettiin matkaa tosiaan sillä avensiksella ja siihen asti meni ihan hyvin, että se paska värkki päätti sitten levitä Heinolaan. Katos vitosvaihde. Ei muuta kun ajaa takas. Porukat tuli sitten Vaajakoskelle vastaan ja vaihdettiin siellä kamppeet äitin pösöön ja sillä päästiin sitten turvallisesti perille. Mutta aikaa tuohon matkantekoon meni sitten yli kymmenen tuntia. Ihan vaan pikkasen meinas hajottaa. Onneksi suostu se automyyjä purkamaan kaupat

Helsinkiin kun tultiin Jukka heitti mut suoraan sairaalalle ja lähti viemään Joonan nukkumaan. Voi hyvänen aika kun Juuso oli kuntoutunut valtavia harppauksia keskiviikosta! Kyllähän mä sen tiesin, mutta oli se ihan eriasia saada nähdä. Juuso on tosiaan päässyt siitä hengityskoneesta ja letkuja on muutenkin vähennetty. Se oli hereillä ja availi silmiään ja LIIKKU! Se potki ja huitoi. Ja nyt kun hengityskone ei estä äänentuottamista, niin siitä lapsesta lähti ääniä! Siinä on 12 päivää kun mä oon edellisen kerran kuullut Juuson pitävän ääntä. Niin ja mä sain vaihtaa vaipan! Joo ei oo tervettä kun oon ihan fiiliksissä siitä, että oon saanu vaihtaa kakkavaipan :D Mutta Juuso on nyt 2 viikon ikänen ja se oli kolmas vaippa jonka vaihdoin sille. Oli kyllä vähän sellanen olo, että "apua tää vauva menee rikki...". Ja kintuissa sillä on kyllä voimaa! Potki pikkasen kovaa kun ei halunnut uutta vaippaa :D

On kuulemma potkinut siellä muutenkin. Oli tuossa jossain vaiheessa potkinut tippaletkut irti jaloista. Ja maitoakin se saa nyt jo ihan sellasia "kunnon määriä". 20-30ml menee kolmen tunnin välein. Ja osa siitä pullosta. Eli jaksaa jo pikkasen syödä. Ja kuulemma suurimman osan ajasta herää ite syömään. Juuson olisi saanut ottaa syliin, mutta en sitten nyt viittiny kun oli väsynyt ja rupes siinä just nukkumaan. Ajattelin, että antaa pikkuisen nyt nukkua rauhassa. Oli puolitoista tuntia siinä jaksanut olla hereillä. On kovin pirteä ja jaksaa olla tosiaan tuollaisia aikoja hereillä, mutta sitten väsähtää.

Keskustalaskomokatetri saatetaan ehkä poistaa huomenna. Laitetaan sitten vain ihan tavallinen tippa. Tällä hetkellä iso osa lääkkeistä menee jo nenä-maha-letkun kautta suoraan mahaan. Samoin huomenna sitten taas katotaan, että siirrytäänkö huomenna osastolle vai jatketaanko vielä seuraamista.

Juuson luota lähtiessä kävin sitten vielä pumppaamassa. Juttelin siinä sitten toisen äidin kanssa ja selvis, että ne asustelee tuossa viereisessä mäkkäritalossa. Pääsin sitten niiden kyydissä sairaalalta tänne talolle. Ei tarttenut kävellä yksin tuota väliä.

Mutta tällaisia uutisia täältä. Nyt voisi suunnistaa nukkumaan... Kello on jo ihan liikaa... (Jotenkin kävin tuossa niin ylikierroksilla, että ei voinu mennä heti nukkumaan, mutta nyt alkaa uni voittaa).