Tämä päivä onkin mennyt jotenkin todella nopeasti. Lähdin aamulla heti heräämisen ja aamupalan jälkeen sairaalalle. Onnistuin kattomaan kelloa väärin ja vedin sitten kunnon nopeusennätyksen ja kävelin sairaalalle seittämässä minuutissa (kilometri matkaa ja julmettu ylämäki matkanvarrella). Sairaalalla sitten huomasin, että eihän mulla mikään kiire olitas ollu... 

Käytiin aamulla vähän hoitajan kanssa läpi Juuson kylvetystä. Ei se kauheen hankalaa ole. Samalla kateltiin miten sitten se takapuolen pesu tapahtuu kun ei saa mahalleen kääntää, niinku yleensä. Nostaminenhan on katottu jo aikasemmin. Kun kainaloiden alta ei saa nostaa. 4-6 viikkoa leikkauksesta pitää noita juttuja varoa. Eli sellanen 3-4 viikkoa vielä. Joskun juhannuksen jälkeen on rintalasta luutunut niin, että ei tarvi enää kauheasti varoa. 

Juuso oli yöllä puklaillut ja puklas sitten tuossa aamullakin. Syötin sen siinä ja sitten rupes yökkimään sylissä. Nostin sen sängylle siltä varalta jos sattuu se pukla tulemaan. Ja sehän tuli sitten ihan kunnon voimalla nenästä ja jokapaikasta. 

Puoli yhdentoista aikaan meinasin sitten mennä pumppaamaan, mutta Jenna soitti olevansa jo Helsingissä. Lähdin sitten kävelemään vastaan ihan törkeen huonossa ilmassa. Sato vettä ja tuuli. Oli ihan järkyn kylmä! Käytiin sitten Jennan kanssa syömässä ja sen jälkeen Juusoa kattomassa. Siinä oli sitten päätetty lääkärikierrolla (jonka missasin) vähentää tota maitomäärää 70ml:aan, että jos se pysyis paremmin sisällä. Juuso jaksoi siinä kahdentoista aikaan sitten syödä tosi hienosti 40ml. Tossa äsken kun kävin sairaalalla katoin papereista, että ei oo sen jälkeen puklaillut, mutta sitten ei myöskään enää syönyt itse. Kolmen ja kuuden ruuat oli valutettu kokonaan. 

Käytiin Jennan kanssa sitten myös vähän tuolla keskustassa. Hirveesti olis ollu ihania vauvanvaatteita. Ja "ihana" oli hintakin täällä monissa kaupoissa. Ja kun eihän toi Juuso periaatteessa edes tarvi mitään kun Joonan jäljiltä on niin hyvin kaikkea. Muttakunneonniinsöpöjä :D Jenna kyllä toi muutaman ihan ylisöpön kietasubodyn <3

Itelle yritin kattella paitaa, mutta tää tän kesän muoti on aika karmeaa. Hörhelöitä ja pitsiä ja kukkia ja muuta sellasta tosi romanttista.Plaah. Ei mun juttu.

Huomenna jos menis koko aamupäiväksi sairaalalle, niin vois olla sitten paikalla silloin kun se lääkärikin on. Vois vähän jutella, että onko MITÄÄN ajatusta siitä, että milloin sitä kotiinlähtöä on suunniteltu ja saadaanko me sitten mennä autolla, vai onko liian pitkä matka ja mitä siellä tän päivän ultrassa oli näkyny jne.jne. 

Tärkeimmät ton kotiinlähdön kanssa varmaan on se, että ei enää puklais ja paino lähtis nousuun. Saa nähdä kauanko niitä sitten odotellaan...