Lähdettiin käymään kotona. Tuossa jo pikkasen kattelin vaatteita Juusolle. Se on kuitenkin niin pieni, että 56cm vaatteet menee. Eihän se tosiaan oo sairaala-aikana kasvanut. Itseasiassa taitaa paino olla nyt alle syntymäpainon.

 

Äh. En oo tänään voinu soitella Juuson kuulumisia kun en tiedä mihin törkkäsin sen puhelinnumeron sinne osastolle. No ei oo montaa paikkaa, missä se lappu vois olla.

 

Sen verran tiedän, että lääkkeitä ei enää mene kovinkaan paljon. Panadol tarvittaessa, kaksi nesteenpoistolääkettä (ja niiden takia suolaliuos) sekä disperin hyytymien estämiseksi. En sitten tiedä mitkä noista jatkuu kotona. Ainakin tota nesteenpoistolääkitystä aletaan hiljalleen purkamaan, että sen määrä vielä vähenee. Ja tänään on myös poistettu tahdistimen piuhat. Eipä niitä oo kauheesti tarvittu :D Siis kun yhtään rytmihäiriöitä ei oo tullut. Tehollakin se tahdistin oli pois päältä ja nyt tuolla sydänosastolla ne piuhat ei oo enää ollu edes tahdistimessa kiinni.

 

Joona jakso hienosti olla autossa koko matkan. Tai ainakin luulisin ;) Joona kun matkusti Jukan kanssa Carinassa ja mä tulin pösöllä perässä :D