Tämä päivä onkin mennyt käytännössä siihen, että aamupäivästä en osannut tehdä yhtään mitään ja iltapäivä sitten ollaankin äidin kanssa siivottu huomisia synttäreitä varten.

Soittelin tuossa illalla Helsinkiin.

Juuso toipuu hurjalla vauhdilla. Sydänlääkkeet on vähennetty kolmesta yhteen ja kipulääkkeitä on vähennetty. Myös nukutuksesta ruvetaan hiljallen herättelemään. Letkumäärä on vähentynyt kovasti. Enää ei haava-alueelta mene letkuja. Eli jos nyt tajusin sinne päinkään sen hoitajan selityksistä, niin enää menisi keskuslaskimokatetri, hengitysputki, nenä-mahaletku ja pissakatetri. Ja sitten tietysti on ne kaikki mittarit, joista menee johtoja. Mutta se tarkottaisi ainakin kolmea letkua vähemmän, kun oli lähtiessä.

Yön aikana tai huomenna aamulla kuulemma saatetaan jo ottaa pois hengityskoneesta. Itseasiassa hengityskone on ollut eilisestä asti taas sellaisella asetuksella, että Juuso hengittää itse, mutta jos "unohtaa" tai käy liian vaikeaksi, niin sitten kone auttaa. Mutta koko aikana ei kuulemma kone ole kirjannut yhtään sellaista kertaa, että olisi hengityksessä tarvinnut auttaa. Seuraavaksi sitten taas siirretään hengityskonesta siihen nasaali-pumppuun.

Kuulemma huomenna saattaa selvitä sitten myös sydänosastolle siirron aikataulu. Eli siirretäänkö jo nyt viikonloppuna vai alkuviikosta vai miten. Aika hurja ajatus, että kun mennään takas, Juuso ei oliskaan enää teholla... No mutta tosiaan huomenna varmaan lääkärit sitten tuota siirtoa pohtivat ja saadaan tietää ovatko jotain sen suhteen päättäneet.

Nyt nukkumaan, että jaksaa huomenna juhlistaa synttärisankaria :)