Mä alan olla pikkusen väsynyt... Jäänyt liian monta yötä huonoille unille. Kun ei vain malta lähteä sairaalalta ajoissa pois. Alkaa silmät olla melkoisen karun näköset... Turvoksissa ja mustat silmänaluset. Vai onkohan se sitten se rupsahtaminen iskenyt, kun tällä viikolla tulee se "puolessa välissä kolmeakymmentä", niinku eräs asian ilmaisi :D

No kuitenkin aamulla etsiskelin maidonkerääjää. Muistin, että oon sitä illalla käyttänyt, mutta en sitten löytänyt sitä mistään. Rupesin pumppaamaan ilman ja kappas; siellähän se oli paikallaan... Olin sitten nukkunut sen kerääjän kanssa...

Lähdin tänään sitten aamutoimien jälkeen sairaalalle. Olin niin hurja, että menin pyörällä. Joo se tosiaan on taito joka ei unohdu. Oli nimittäin kolmas kerta viimisen viiden vuoden sisään kun ajoin pyörällä.

Lääkärin kierto oli kivasti myöhässä tänään. Vasta kahdentoista jälkeen tuli lääkäri jututtamaan. Eipä se sitten ihan kamalasti mitään uutta sanonut. Tällä viikolla mahdollisesti kotiin. Sanoi vain, että se kotiinlähtö tulee sitten aika pian, eli edellisenä päivänä saatetaan sanoa, että huomenna pääsette. Ja kuulemma ei ole mitään estettä sille, etteikö voitais mennä omalla autolla. 

Se lääkäri siinä kertoili, että kuulemma tää eka puoli vuotta on se kaikkein raskain aika kun kontrolleita on aika tiheästi jne. 3kk ikäisenä on sitten seuraava Helsingin reissu. Tehdään sydämen katetrointi ja varjoainekuvaus. Se on sellanen yhden yön reissu. Sitten tosiaan siellä puolen vuoden iässä on se toinen leikkaus. Kuulemma suurimmat ongelmat HLHS lapsilla ilmenee ensimmäisen ikävuoden jälkeen. Että harvemmin tulee ongelmia enää sitten yksivuotiaana. Ja kolmen ikävuoden jälkeen rupeaa elämä helpottamaan muuten, eli esim. noita kontrollikäyntejä Oulussa on sitten enää harvemmin (tyyliin kerran puolessa vuodessa).

Ravitsemusterapeutin kanssa juttelin myös tänään. Jätettiin nyt oksentelun takia se rasvalisä toistaiseksi pois ja maitomäärää pienennettiin jo eilen. Näyttäis vain tuo oksentelu olevan sellasta, että kun syö itse ja laitetaan makuulle tulee oksennus. Eli sen jälkeen kun on syönyt itse pitäis pitää kauan aikaa koholla, että ehtii tulla ilmat pois mahasta. Ja papereista kun katsoin tuossa, niin edellinen oksennus on tullut eilen klo. 22. Eli siis vuorokausi on nyt mennyt niin, että ruoka pysyy sisällä. Ja tänään Juuso tosiaan söi jokaisella kolmella kerralla kun mä syötin, osan ruuasta itse. Näytti, että sit välillä oli valutettu kaikki. Mutta 40, 50 ja 30ml meni jo ihan ite :) 

Nyt on elämä taas tällasta odottelua... Josko huomenna tulis se tieto, että päästäis kotiin? 

Synttärit olis ihana viettää koko perheen voimin kotona <3