Tänään oli poikien kanssa neuvolapäivä. Joonan 2v neuvola ja Juuson ensimmäinen neuvola. Hienosti oli molemmat pojat kasvanu :)

Joona on nyt 90cm pitkä ja painaa sen 12,7kg. Muutenkin kaikki oli oikein hyvin. Normaalisti kasvaa ja kehittyy. Kirjotti neuvolatäti korttiin, että vilkas poika :D

Juuson kasvua ehdin jo vähän jännittää. Kun kotona en oo enää antanut kellon mukaan ruokia, vaan ollaan siirrytty lapsentahtiseen syömiseen. Eli Juuso ilmottaa itse kun on nälkä. Ja siten sitten nuo ruokailujen välit on pikkasen pidemmät kun sairaalassa. En oo myöskään tarkasti laskenut tuleeko päivässä se 560ml täyteen. Saman määrän (70ml+lisät) oon antanut joka ruualla. Ja muutamaan kertaan tosiaan oksentelikin. Mutta turhaan pelkäsin. Hienosti on pieni mies lähtenyt kasvamaan. Pituus oli nyt 54,2cm ja paino oli noussut yli syntymäpainon, eli on nyt sen 3,515kg.

Tossa samalla kattelin tota Joonan neuvolakorttia, niin ei tuo Juuso oo kovinkaan paljon pienempi, mitä Joona on ollut saman ikäsenä. Tai siis paino nyt on jonkun verran matalampi, mutta pituus ja pipo menee melkein samoissa. Tosin Juuso oli syntyessään vähän isompi, mutta silti.

Juuson syöminen etenee pikkuhiljaa. Ei oo montaakaan kertaa kotona tarvinnut letkuttaa kaikkea ja kolme kertaa on syönyt koko pullollisen itse :)