Viimeyö oli aika tuskanen. Ei, ei Juuson kanssa. Joonan. Joona on vissiin vähän allerginen ötököille. Se sai eilen sellasia kolikon kokosia paukamia kun joku sitä puras. Alko sitten kahden aikaan heräilemään. Itkeskeli ja kävi aina välillä kömpimässä mun viereen nukkumaan. oliskohan sitten viiden aikoihin nukahtanut omaan sänkyynsä. Herättiin täällä sitten vasta melkein kymmeneltä. Eli taitaa olla hieman turha toivo saada Joonaa yhdeltätoista päiväunille.

Juuson kanssa syömisen pahin ongelma tuntuu nyt olevan se, että se on nirso. Tai siis ihan äärettömän tarkka siitä, että maito on ihan varmasti lämmintä. Mieluusti sellaista pikkasen kädenlämpöistä lämpimämpää. Se syö ensin sen 30-40ml ja sen jälkeen tulee stoppi. Lisää ei mene enää samaa pullollista kun se on kylmää. Mutta jos antaa sen jälkeen toiset saman verran lämmintä, niin taas kelpaa. Ja tosiaan kun se ehtii jäähtyä tuossa ajassa aina jos koko määrän lämmittää kerralla.

Eilen käytiin tosiaan ensimmäisen kerran Juuson kanssa jossain kylässä. Käytiin mun veljen luona.

Eilen illalla googlettelin myös juttuja HLHS:stä. Löysin sitten erään HLHS-lapsen Ylivieskasta. Odotteleen pääsyä Glennin-leikkaukseen. Ihan uskomatonta, että välillä Oulu-Kokkola on VIISI alle vuoden ikäistä HLHS lasta. Oulussa yksi 3kk ikänen, Sievissä ja Ylivieskassa Glennin leikkausta odottavia ja Kokkolassa se jolle juuri tuo puolenvuoden iässä tehtävä Glennin leikkaus tehtiin. Jos HLHS lapsia syntyy n. 20 joka vuosi ja nyt tässä näin pienellä alueella on viisi... Ehkä tälle löytyy sitten joskus selitys kun tutkijoille selviää mistä HLHS johtuu.

Huomasin kyllä sitten taas, että mun ei kannata ihan kamalasti lukea noita juttuja. Tai siis en saa niistä hirveästi irti. Kun niin eri tilanne on kuitenkin kuin monella muulla. Juuso on tähän asti kuitenkin välttynyt niin monilta ongelmilta. Ei ole tullut mitään komplikaatioita, toipuminen etenee hienosti, ei ole ollut hapenpuutoksia, ei muita elimellisiä vaurioita, ei rytmihäiriöitä eikä esim. epilepsiaa tms.