Tällä hetkellä näyttäis, että Juuson flussa rupeaa olemaan voitettu :) Pidetään nyt peukkuja, että pysyykin poissa.

Vointiin saattoi vaikuttaa sekin, että alkuviikosta suuhun oli ilmestynyt pieni valkoinen hammas :D Ja ettei sille tulis yksinäistä niin pitihän sille kaveri tehdä ja tänään huomasin ikenestä pikottavan myös sen toisen alaetuhampaan.

Neuvolassa päätettiin aloittaa Juusolle nyt sitten vellit, että tottuisi nielemään vähän tuollaista paksumpaa settiä. Riisi- ja maissivelliä onkin nyt sitten mennyt ihan hyvin iltaisin. Samalla toivottiin jos se auttais nukkumaan öitä paremmin, mutta ei vaikutusta.

Tosin siis Juusohan nukkuu todella hyvin. Herää 1-3 kertaa yöllä syömään. Yleensä sen kaksi kertaa. Ehdin vaan jo tottua siihen, että välillä saatiin ihan täysiäkin öitä. Ei sais tottua liian hyvään.

Soseita maistellaan oikeastaan joka päivä ja ne ei uppoa kyllä yhtään sen paremmin vieläkään.

Käytiin eilen hakemassa valokuvaamosta Juuson puolivuotiskuvien koevedokset. Juusosta on tarkotus tehdä sitten joskus myöhemmin samanlainen kollaasi, kun Joonasta. Eli samaan kuvaan puolivuotis ja yksvuotis kuvia. Tähän kuvaan pääsi mukaan myös kummitädin ja kummisedän ostama pupu.

Kuvien ottamisessa huomasi jotenkin konkreettisesti sen, kuinka vähän Juuso jaksaa. Terve puolivuotias jaksaa sen 20-30min, mutta Juuson kuvat piti ottaa kahdessaosassa, koska väsähti ihan täysin jo kymmenessä minuutissa. Onneksi on ihan huippu kuvaaja, jonka kanssa on tollasetkin jutut helppo sopia :)

1320497115_img-d41d8cd98f00b204e9800998e