Laitallaas tähän ihan ensin kuvaa eiliseltä:

Toissapäivältä en viitti laittaa kun on sen verran karusti turvoksissa siinä... Itelle oon kuitenkin joka päivä ottanut kuvan, että voi sitten sitä kautta konkreettisesti nähdä sen toipumisen. Niin joo tosiaan tuossa haavan päällä on noi laput kun se haava erittää jotain pahanhajusta kudosnestettä. Infektiota ei kuitenkaan ainakaan ole. Ja sitten tuo iso valkonen möntti tuossa on tahdistimenjohtojen takia. Ovat siis piilossa tollasten lappujen sisässä. Kaulalla näkyy vielä katetrit, naamalla nenis, päässä C-Pap- myssy ja käsissä lepositeet.

Tänään kun menin niin siellä oli lähtenyt kaulalta katetri ja sitä myöten lepositeet. C-pap oli otettu aamulla pois. Ja tosiaan siellä olikin vastassa sitten ihan Juuson näkönen ja olonen pieni mies <3

Oli saanu pupuja leluiksi ja touhua riitti. Silmät ei oo enää turvoksissa ja katse on jotenkin enemmän tässä maailmassa. Eli siis kipulääkkeiden määrää on vähennetty. Ja tosiaan siis se sydämen tukilääke on nyt lopetettu.

Tässä välissä tulin tänne mäkkäritalolle syömään. Otin tuossa tullessa parit kuvat. 

Eli tässä on nyt tämä meidän väliaikaiskoti

Täällä näkyy Disney-kanavat, joten olkkarissa tulee vietettyä aikaa

Koska tässä vihreässä talossa on seittämän huonetta on ruokailutilassa useampi pöytä

Ja keittiöstä löytyy sitten kahdeksan jääkaappia, kaksi hellaa ja kaksi tiskikonetta

Ruokailutilan kulman takaa löytyy sitten meidän huone, voikukka, josta en nyt viitti ottaa kuvaa. Joona nimitääin levitti eilen KAIKKI tavarat pitkin joka paikkaa. Tyhjensi siis matkalaukut jne. 

Mutta sitten täältä kellaritsta löytyy tällanen L-kirjaimen mallinen (tai no oikeastaan peilikuva tai jotain) leikki ja viihdetila. 

Otin tästä tilasta toisenkin kuvan, mutta Jukka kävi just sanomassa, että makaroonilaatikko olis valmista, joten hipsin tuonne yläkertaan.

 

Joona pieni reipas on muuten tänään tasan 2,5 vuotta :)