Tänään ollaankin sitten ehditty jo käydä katsomassa autoa ja Joona osoitti siinä myös sitten, että päättäväisyyttä löytyy. Kyllä se lujaa luonnetta vaatii, että jaksaa tunnin huutaa suoraa huutoa kun ei saa karkkia...

Juuson luona kävin. Siellä nyt sitten tässä paria juttua seuraillaan, eli tässä parissa päivässä näkee, että miten niiden kanssa. Ensinäkin oli ilmaantunut jotain pientä nykimistä. Nyt sitten seuraillaan ja tutkitaan, että onko neurologista. Aivojen sähkökäyrä (?) oli ollu normaali ja pään ultrassa ei ollut mitään löytynyt, mutta lääkäri aiko vielä keskustella neurologin kanssa, että tarviiko jotain suojalääkitystä alottaa. Kuulemma se pieni nykiminen voi olla myös vierotusoireita. Sen verran vahvat lääkitykset tuon leikkauksen takia kuitenkin on ollut.

Toinen juttu mitä nyt seurataan on sitten sydänmen ympärille kertynyt kudosneste. Joskus se voi poistua itsestään ja sitten joskus se pitää poistaa. Eli nyt katsellaan lähteekö se itestään vai laitetaanko sitten sellanen poistoletku. Jos lähtee poistumaan itsestään, siirrytään osastolle huomenna. Jos ei, niin sitten menee teholla vielä ainakin pari päivää.

Mutta ei siis mitään isoja juttuja nuokaan sinänsä. Nyt  vain katsellaan ja seuraillaan.

Vein Juusolle soivan nallen tänään.