Keskiviikkona vietiin Juuso sairaalaan. 

 

Kavereiden luona yöpaikassa oli apina, josta tuli heti Joonan kaveri

Siellä oli myös pupuja

Torstai-aamuna käytiin vielä ennen leikkausta katsomassa Juusoa

Laitan tässä nyt pari kuvaa Juusosta. Raukkahan on aika turvoksissa leikkauksen jäljiltä...

Ensin torstaina. Tässä vaiheessa ollaan vielä hengityskoneessa ja melkoisenlailla lääkkeissä

Ja sitten perjantaina oltiin vaihdettu huonetta ja hengityskone oli vaihtunut C-Pappiin. Niin ja tarralätkät tuosta leikkaushaavan päältä oli otettu pois. Turvotus oli myös pikkasen lisääntynyt.

Tässä kuvassa näkyy myös noi remmit joilla Juuson kädet on kiinni sivuille. Tämä siksi, ettei revi mitään johtoja irti. Sai jo tuossa aikasemmin kiinni keskuslaskimokatetrin piuhoista...

Voisin ehkä vähän selittää nyt mitä tuossa on. Naamalla tuo häkkyrä on siis se nasaali ylipaine härpätin eli C-Pap. Se auttaa Juusoa hengittämään, mutta ei ole hengityskone. Ja tuon C-papin takia on sitten tuo lakki ja naamaa lynttäävät kuminauhat. Nenästä lähtevä johto on nenä-mahaletku. Sen pää näkyy tuossa tollanen sininen. Kaulalla tuolla Juuson oikealla puolella on sitten se keskuslaskimokatetri. Vasemmassa peukalossa oleva "laastari" on saturaatiomittari. Noi valkoset lätkät joista menee piuhoja on myös mittareita. Teipin alta tuleva paksumpi letki on dreeni. Se tulee siitä oikealta puolelta. Sitten vasemmalta tuleva ohuempi johtonippu on tahdistimen johdot. Juusolla on sitten myös valtimokatetrit molemmissa nivustaipeissa.

Tahdistimen johdot on kiinni tahdistimessa, mutta näkyi olevan pois päältä koko värkki. Nehän laitetaan ilmeisesti aina varmuuden vuoksi.

Tarkotus oli laittaa tähän vielä pari Joonan "taidekuvaa", mutta kamerasta loppui akku, joten ne jää nyt sitten toiseen kertaan.