Tänään on ollut Juusolla rankka päivä. Eilen tosiaan ajeltiin kavereiden luokse Tampereelle. Oli vähän tuskanen yö, kun tollasta ilmapatjaa ei oo tarkotettu kahdelle kovin eripainoselle... Heräsin aina kun olin jumissa ja sitten vasta pysty kääntää kylkeä. Juuso tuntu nukkuvan oikein tyytyväisenä vaununkopassa.

Aamulla sitten vähän kasin jälkeen lähdettiin ajelemaan kohti Helsinkiä.

Lastenklinikalla ilmottauduttiin eka K4:lle. Sieltä sitten meidät laitettiin ensimmäisenä menemään sydäntutkimusyksikköön juttelemaan anestesialääkärin kanssa. Sen jälkeen palattiin takas K4:lle. Siellä sitten otettiin EKG josta Juuso ei ihan kamalasti tykännyt. Ei oikein jaksanut olla sitä varten rauhassa. Sitten oli vuorossa neliraajaverenpaine ja sehän se vasta kurjaa oli. Samalla otettiin myös saturaatio. Kun näistä kurjuuksista päästiin ja meinas melkein raasu jo nukahtaa, olikin vuorossa sitten verikokeet. Siinä vaiheessa Juuso sitten huusi jo kun syötävä. Raukka oli aivan hikimärkä ja eihän siitä verikokeen ottamisesta meinannut tulla mitään. Lopulta kuitenkin sai hoitaja otettua toisesta kädestä (kun ekasta ei onnistunut) neljä pientä purkkia verta.

Se olikin sitten niin rankkaa, että Juuso parka nukahti mun syliin. Ehti nukkua hetken aikaa mun sylissä siinä kun odoteltiin pääsyä keuhkokuvaan. Keuhkokuvat otettiin niin, että Juuso istui. Oli aika mielenkiintoista yrittää pitää istumassa vauvaa joka on niin pieni, ettei se osaa istua...

Sitten käytiin vielä K4:llä saamassa ohjeita. Sitten ajeltiin tänne hotellille. Tässä ollaan sit käyty pitsalla ja Jukan harrastekavereiden kahvitapaamisessa.

Nyt Juuso nukkuu ja itekkin vois kohta.

Aamulla sitten taas 7:45 pitäis olla osastolla.