Viimeyönä pistin kellon herättämään neljältä, että ehti antaa Juusolle vielä ruokaa ennenkun piti alottaa syömättömyys. Meidän onneksi täällä hotellihuoneessa oli vedenkeitin valmiina, niin onnistu tuo maidon lämmittäminen.

Juuso ei olis enää syömisen jälkeen halunnu nukkua. Oli pikkasen ankeaa kattoa kelloa ja todeta, että puoltoistatuntia siihen, että kello soi.

Puoli seiskalta sitten ylös ja keräsin siinä sitten vaunuihin tarvittavat kamppeet. Käytiin aamupalalla ja lähdettiin sitten kävelemään sairaalalle. Siellä vaihdettiin Juusolle sitten sairaalavaatteet päälle ja laiettiin Emla-puudutetta käteen ja nivusiin. Juuso meinas heti repiä sen kalvon kädestään. Sitten sitä kättä piti tunkea suuhun ja silmään. Kivasti varmaan suu puuduksissa... Koitin sitten kyllä pistää rätin siihen käden ympärille, ettei oikein olis kamalasti silmässä sitä ainetta. Ysin aikaan sitten lähti hoitaja viemään Juuson toimenpiteeseen. Käytiin sairaalalla kahvilla ja tultiin sitten hotellille tarkotuksena ottaa puolentunnin tirsat. No joo heräsin siihen kun sairaalalta soitettiin Jukalle, että toimenpide on ohi ja kaikki on mennyt niinku piti.

Nyt Juuso on heräämössä ja tuolla joskus kahden jälkeen se siirretään takas osastolle ja mennään sitten sinne. Tossa just mietittiin,että jos tässä hotellin vastaanotossa on samat ihmiset kun aamulla, niin voi näyttää hieman hämärältä, että kun ensin lähdettiin vaunujen kanssa ja sitten tultii takas vaunujen kanssa ja nyt seuraavaksi lähdetään ilman vaunuja tai vauvaa... :D