Eilen oli tosiaan se neuvolareissu sitten. Oli tuolla naapurikunnassa ja meinas iskeä pikkasen kiire. 10min oltiinkin sitten myöhässä, mutta onneksi se ei kuulemma haitannut. Juuso kasvaa hyvin edelleen:

Pituus: 64,3 (Helsingissä mitattiin 64,4)

Paino: 6980 (Helsingissä 6799)

Pipo: 40,0

Ei kiirettä kiinteiden alottamiselle, kun noin hyvin kasvaa. Eli rauhassa saa nyt odottaa, että tuo räkätauti menee ohi. Ei oikein onnistuiskaan syöminen nyt kun nenä on ihan tukossa.

 

No sitten mittailuiden jälkeen oli vuorossa lääkäri. Se oli lukenut koneelta tiedot ja katto sitten, että Juuso on aika kalpea. Kuunteli sitten keuhkoja ja totes, että limaa on myös keuhkoissa ja käski meidän lähteä saman tien päivystykseen. Sanoi, että kun Juuson sydän on niin heikko, niin Juuso ei kestä jos kauhkoihin tulee jotain. No lähdettiin sitten kohti TK:ta. Vei Joonan mummulaan siks aikaa. Tk:ssa sitten katottiin tulehdusarvot ja yritettiin ottaa saturaatiota. No eihän siellä laitteet toiminu, eli saturaatiota ei Juusolta saatu. Mutta tulehdusarvot oli normaalit ja päästiin kotiin. Nyt vaan pitää kovasti seurata tuota vointia, että jos yhtään huononee, niin heti lääkärille.

 

Juuso on oppinut mönkimään. Ei siis osaa kääntyä, mutta menee selällään. Painaa jalkapohjat maahan ja työntää itseään siitä.

Tästä vähän näkee millasia matkoja se välillä liikkuu. Alunperin on siis tenava pistetty tuohon lelukaaren alle... Ilmeisesti vaan kaukalo oli kiinnostavampi.

1316172804_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja tänä aikana kun oon tätä kirjotta, on mönkiny lisää, eli pää on nyt sitten tuoll maton reunan kohdalla jo ja tutkii tuota kaukalon kyljessä olevaa tarraa. Eli melkoisen kovaa se liikkuu tuohon liikkumistyyliin nähden...