Tänään on välillä ollut sellainen olo, niinkun kaikki olisi normaalisti... Kamala väsymys kyllä on päällänsä.

Kävin teettämässä valokuvaamossa muutamasta kuvasta paperiversioita. Saa sit antaa mummuille ja anopille pari kuvaa Juusosta, kun eivät oikein nettiin pääse.

Käytiin sitten mun toisella mumulla tänään. Mummu paisto lättyjä.

Kotona ei oikein osaa tehdä mitään. Joona vaatii koko ajan kovasti huomiota. Huomenna on pakko aloittaa pyykin pesu ja hiljalleen sitten miettimään myös sitä, että mitä me oikein otetaan Helsinkiin mukaan. Huomenna myös sitten pitää soitella sitä mäkkäritalosta.

Soittelin äsken Juuson kuulumisia. Siellä oli kaikki hyvin. Hengittäminen oli käynyt vähän työlääksi ja sen takia oli sitten laitettu nasaali-pumppu helpottamaan. Tällaiset jutut on ihan normaaleita sydänlapsilla. Sydäntä toiminnassa pitävä lääke oli vähän alkanut aiheuttaa tässä illalla ärtyisyyttä. Kuuluu normaalina asiana tuon lääkkeen vaikutuksiin, että vauvasta tulee vähän ärtyinen ja kosketusarka. Kuulemma vaipanvaihdon aikana oli kärttyillyt, mutta rauhottui kyllä sitten kun sai olla taas rauhassa.

Maitoa oli alettu tänään antamaan. Kaksi kertaa oli saanut 5ml ja hyvin oli pieni maha sen vetänyt. Ei ollut oksentanut eikä nenä-mahaletkusta ollut palautunut mitään takasin. Huomenna kokeilevat nostaa kerta-annosta. Ehkä n. 10ml annetaan sitten kolmen tunnin välein. Puhuttiin tuossa hoitajan kanssa, että sen jälkeen kun sieltä loppuu mun maidot, annetaan luovutettua äidinmaitoa. Juusohan on edellisen kerran saanut maitoa maanantaina. Silloin maanantain ja tiistain väliseksi yöksi laitettiin jo tippaan kun ei jaksanut syödä ja tiistaina sitten alkokin se matka Helsinkiin. On sitten ollut tipassa. Siellä se meidän pieni keräilee voimia maanantaita varten.