Vaikka itse tykkäänkin lämpimistä ilmoista kovasti, on noiden lasten takia kyllä ihan kiva, että vähän viilenee.

Täällä edelleen jatkuu syömistreenit. Ihan tosissaan yritetään päästä eroon tuosta letkusta. Tai no nyt ollaan kyllä käytännössä oltu jo ilman, kun en tuohon letkuun oikein uskalla mitään laittaa. Kerran olen tuolla letkulla antanut maitoa. Kun ei nää milloin sinne on mennyt tarpeeksi vettä. Kiva jos tällasella kelillä jää sinne maitoa happanemaan...

Juuso jaksaa syödä jo sen 40-60ml joka ruualla. Ja äsken meni sitten melkein 90ml kahdessa erässä. Oon nostanut maitomäärän 80ml:an/ruokailu, mutta nyt sitten tuli pikkasen liikaa vettä ja katoin, että pullossa oli se 90ml. Se tosiaan sitten meni kaikki. Ensin 40ml, sitten pieni levähdystauko ja sen jälkeen loput. Nyt oon vain tässä jännityksellä seuraillu, että pysyykö noin iso määrä sisässä.

Kun maitoa menee pienempi määrä/syöttökerta, niin Juuso sitten vain herää tiheämmin syömään. Ajattelin tässä nyt vuorokauden ajan kirjotella ylös minkä verran tuota maitoa menee. Jos päästään sinne 560ml vuorokaudessa tai edes lähelle sitä, niin letku saa lähteä. Ehkä nuo syöttövälit sitten ajan kanssa pitenee, kun jaksaa syödä enemmän. Mutta nyt tosiaan pitää pikkasen pitää kirjaa tuosta, ettei jäädä kovin pienille määrille. Kuitenkin tuo paino pitäisi saada nyt lähtemään nousuun. Rasvalisät aloitin myös. Ei oo ainakaan noilla määrillä (ensin eilen yksi pisara ja tänään kolme) aiheuttanut mahavaivoja. Pikkuhiljaa tässä nyt sitten lisäillään noita, jos pääsis sinne 5ml/vuorokausi.

Maidontulo iteltä vähenee vaan koko ajan. Enää ei saa kun sen alle 100ml vuorokaudessa. Eli melkeinpä niin, että yhdelle ruokailulle saa päivän aikana lypsettyä maidot. Tosin oon nyt lypsänyt vain sen pari kertaa päivässä. Ei vain yksinkertaisesti aika ja voimat riitä enempään. Pakastimessa on vielä jonkun verran maitoja. Sieltä sulattelen aina pussin päivässä. Eli pullollisen tai pari Juuso saa joka päivä omaa maitoa. Muuten menee korviketta.

Tuota Juuson ruokavaliota kun kattoo, niin on monta kertaa käynyt mielessä, että Joonalle ei olis tosiaan voinu tollasia antaa. Siis, että menee paksumpaa maitoa, rasvaa, relatipat ja d-tipat...