Täytyy muuten sanoa, että olipa harvinaisen nopeaa toimintaa tuolta Helsingin päästä kerrankin. Tiistaina lähdettiin kotiin ja keskiviikkona oli jo laatikossa Kelaa varten tarvittava lääkärin C-todistus sekä epikriisit!

Tässä nyt sitten vielä tiistailta kuvaa. Juuso omissa vaatteissaan ja kotiinlähtötunnelmissa K4:n leikkihuoneessa

Juusolle nyt sitten tosiaan tuli kotiin lääkkeiksi Marevan, Furesis ja Natriumlisä. Natrium menee sen kolme kertaa, Furesis kaksi kertaa ja Marevan kerran vuorokaudessa. Silti suuritöisin noista on tuo Marevan. Se nimittäin vaatii sitä seurantaa.

Keskiviikkona heti oli asioiden hoitopäivä. Ensin käytiin Juuson kanssa terveyskeskuksessa. Selitin asiani ja päästiin sitten tapaamaan hoitajaa joka noista vastaa. Se laittoi meille kestolähetteen labraan. Meille sanottiin Helsingistä, että alkuun joka päivä pitää käydä inr-arvoja mittaamassa. Sitten mentiin labraan ja siellä kävi useampi täti Juusoa ihastelemassa. Ja Juuso oli oikein reipas. Ja se sai sitten kiiltokuvan.

Sitten vein Juuson kotiin ja lähdin reseptinipun kanssa apteekkiin. Siinä samalla reissulla soitin siten Ouluun Juuson kontrolleista vastaavalle kardiologille tuosta inr arvosta. Sille oli Helsingistä faksattu sellanen taulukko johon oli laitettu Juuson arvot ja annetut lääkemäärät tähän asti. Sieltä sitten kardiologi antoi määrän keskiviikolle ja torstaille ja käski käydä perjantaina mittaamassa seuraavan kerran. Kuulemma sitten katellaan lääkkeille määrät viikonlopun yli. Tämä helpottaa kummasti sillä muuten olisi joutunut käymään mittauksissa Kokkolassa asti.

Tuo Marevan on sellasta rotanmyrkkyä,että oli pakko käydä ostamassa sitten lukollinen rasia niille, ettei Joona vaan saa käsiinsä niitä. Päivittäiset annokset kyllä sitten aina jaan valmiiksi, mutta niitä säilytetään sitten vessan kaapin ylähyllyllä mihin Joona ei pääse. Joona ei saa vessanovea auki kun sen kahva on käännetty eikä muutenkaan ylettyisi noin ylös. Se kun pääsee vessaan vain valvotusti, niin ei ehdi sinne mitään tuolia kantamaan.