Maidontuotannon ylläpitäminen vain pumppaamalla on kyllä melko haastavaa. Ny ihan parissa päivässä maitomäärä on tippunut aika isosti. Jotenkin sitä mukaa kun Juuson maitomäärää lisätään, mun maidontuotanto tuntuu vähenevän... Muutenkin väsyttää koko ajan, niin ei kyllä houkuttele kauheasti se yöllä pumppaamaan herääminen. Mutta sitä on nyt varmaan parina yönä pakko kokeilla, jos aikoo saada tuon maidontuotannon pysymään. Kotilomien hyvä puoli on kyllä se, että oon ehtiny täällä ollessa pumppaamaan maitoa varastoon, eli sitä on jonkun verran nyt pakastimessa. Että kun tullaan kotiin voi sitten pikkasen paikata sitä vajetta varastolla.

 

Sen verran nyt ajateltiin olla optiimistisia tuon kotiutumisen suhteen, että en oo pakannut kun tosiaan sen verran vaatteita, että muutaman päivän pärjää. Eli kolmen vaatelaukun sijasta mukaan lähtee huomenna vain yksi laukku, jossa on meidän kolmen vaatteet. Juusolle oon pakannu vaatteet Joonan vanhaan libero-hoitolaukkuun. Sinne mahtui kätevästi kaikki mitä tarvii. Sen verran pieniä ovat nuo vauvanvaatteet. Juuson omaan hoitoolakkuun meni sitten muut mukaanlähtevät tavarat. Siis Juusoa varten. Siellä on vaippoja, tuttipullot, pari rättiä, kertakäyttösiä vaipanvaihtoalustoja, pari purkkia NAN:ia, puhdistuspyyhkeitä jne.

 

Soittelin Juuson kuulumisia ja kuulemma ihan vakaasti voi. Ei oikeastaan mitään uutta. Tänään ei lääkärikierrolla ollut tullut mitään uusia ohjeita. Eli lääkitys pidetään ennallaan jne. Syöminen ei oo kauheasti "edennyt", eli jaksaa edelleen syödä pienen määrän pullosta, mutta suurin osa annetaan letkun kautta. Sitä syömistä nyt harjotellaan pari päivää ainakin. Mä alan kyllä jo asennoitua siihen, että letkun kanssa kotiudutaan... Kun liikaa ei viitti sitten rasittaa tuon syömisen kanssa. Toinen kuitenkin on vielä toipilas.